Bicskakulcsok minden autótípushoz... E-mail: info@bicskakulcs.hu 

  Műanyag kulcs és távirányító házak
  Bicskakulcs szett
  Központi zár vezérlők
  Központi zár / centrál szett
  Bicskakulcsos riasztó szett
  BMW dizájnos kp-i zár vezérlő
  BMW dizájnos riasztó szett
  Kulcsszárak
  Elektromos ablak szett
  Ablakemelő modul
  Tolatóradar
  Egyéb kiegészítő termékek
  Motor riasztó
  Szállítás
  Garancia
  Adatvédelem


  Beszerelő műhelyek
  Kulcsmásolók

    

Műanyag kulcs és távirányító házak

Ha elhasználodott, eltört, sérült vagy elkopott, esetleg eladás elött szeretné felújítani a gyári kulcsát, távirányítóját ezekkel a házakkal könnyedén megteheti. A meglévő kulcsból az elektronikát és chipet csak át kell helyezni az új házba, a kulcsszárak néhány ház esetében átrakhatóak a meglévő kulcsból, de a bicskakulcsok és átalakítók esetében szükséges és javasolt a másoltatásuk.
A kulcsok alkatrészei, alsó rész/fedel és kulcsszárai nem cserélhetőek fel a gyári kulcsok alkatrészeivel, sok esetben a meglévő kulcsszár áthelyezhető az új házba,de némely esetben egy kulcsmásolóssal le kell másolni, mert nem rakható át! Egyes típusoknál lehetőség van arra, hogy a meglévő "nyeles" kulcsát a továbbiakban bicskakulcsként használja.

Az átalakítóházak kizárólag a képeken szereplő első, nyeles kulcsokhoz használhatóak, más formájú/alakú házakhoz nem!

Megrendelésnél kérjük figyelmesen nézze meg, hogy a megfelelő kulcsszárral válassza ki a megrendelni kívánt távirányító házat!

Termékeink nem tartalmaznak márkajelzést és ezt külön kérésre sem tudjuk biztosítani!

Kérem válasszon márkát!

 


Bicskakulcs ajánlott autómárkákhoz: Alfa Romeo - Audi - Bmw - Chevrolet - Chrysler - Citroen - Dacia - Daewoo - Daihatsu - Dodge - Fiat - Ford - Honda - Hummer - Hyundai - Infiniti - Iveco - Jaguar - Jeep - Kia - Lada - Lancia - Lexus - Mazda - Mercedes - Mitsubishi - Moszkvics - Nissan - Opel - Peugeot - Porsche - Renault - Rover - Seat - Skoda - Ssang-yong - Subaru - Suzuki - Toyota - Trabant - Volkswagen - Vauxhall - Volvo - Wartburg - Yugo - Zastava


www.bicskakulcs.hu    info@bicskakulcs.hu
eXTReMe Tracker