Bicskakulcsok minden autótípushoz... E-mail: info@bicskakulcs.hu 

  Műanyag kulcs és távirányító házak
  Bicskakulcs szett
  Központi zár vezérlők
  Központi zár / centrál szett
  Bicskakulcsos riasztó szett
  BMW dizájnos kp-i zár vezérlő
  BMW dizájnos riasztó szett
  Kulcsszárak
  Elektromos ablak szett
  Ablakemelő modul
  Tolatóradar
  Egyéb kiegészítő termékek
  Motor riasztó
  Szállítás
  Garancia
  Adatvédelem


  Beszerelő műhelyek
  Kulcsmásolók

    

Központi zár / centrál szett

Ma már nem mondható különleges igénynek egy központi zár szett. Nem csak kényelmi,de biztonsági szempontból is alapvető tartozéka kell legyen egy autónak. A szett segítségével könnyen kialakítható a központi zár-funkció - az első,vezetőoldali ajtó nyitásakor-zárásakor (mechanikusan - kulccsal vagy elektronikusan - gyári vagy utólag beépített távvezérlő segítségével) az összes többi ajtó is követi a példáját. Természetesen, ha az autó fel van szerelve központi zár vezérlő vagy riasztó berendezéssel, amely vezérli a központi zárat, akkor az ajtók nyitását-zárását távirányítóval is lehet kezelni. Tolóajtós járművekhez tolóajtó átvezető szükséges.
Cikkszám: 020

5.000.-A SZETT TARTALMA

  • 4 db központi zár motor (1 db 5 vezetékes és 3 db 2 vezetékes motor)
  • vezérlő elektronika
  • emelőrudazat, csavarok
  • kábelek
  • csatlakozósaruk
  • biztosíték
  • univerzális, a legtöbb autótípusba beépíthető

A szett bármelyik bicskakulcsos sima,riasztós vagy központi zár vezérlő szettünkkel kompatibilis és együtt is kedvezményes áron megrendelhető!
 

Bicskakulcs ajánlott autómárkákhoz: Alfa Romeo - Audi - Bmw - Chevrolet - Chrysler - Citroen - Dacia - Daewoo - Daihatsu - Dodge - Fiat - Ford - Honda - Hummer - Hyundai - Infiniti - Iveco - Jaguar - Jeep - Kia - Lada - Lancia - Lexus - Mazda - Mercedes - Mitsubishi - Moszkvics - Nissan - Opel - Peugeot - Porsche - Renault - Rover - Seat - Skoda - Ssang-yong - Subaru - Suzuki - Toyota - Trabant - Volkswagen - Vauxhall - Volvo - Wartburg - Yugo - Zastava


www.bicskakulcs.hu    info@bicskakulcs.hu
eXTReMe Tracker